Laadpaal installatie.
 
 

Laadpaal installatie

Een laadpaal installatie laat je vakkundig en vertrouwd uitvoeren door Solar Evolution. Wij zijn thuis in de wereld van duurzame energie. Van het energie opwekken met zonnepanelen tot de opslag van ongebruikte energie en zelfs tot de laadpaal installatie. Solar Evolution is hét bedrijf wat jouw woning geheel kan voorzien van een duurzame toekomst. Zonne-energie voor jouw woning, en zonne-energie voor jouw elektrische auto. Samen met de installateur komen we tot de juiste installaties, om jouw overstap naar zonne-energie compleet te maken. We zeggen niet voor niets; ‘Go Green, Go Solar’. Dat werkt voor jouw woning, maar ook voor elke elektrische auto van nu en van de toekomst. Samen maken we de wereld een stukje groener, en we beginnen bij jouw auto met een laadpaal installatie.

Zonnepanelen en een laadpaal installatie

Wanneer de accu’s van een elektrische auto opgeladen worden met zonne-energie rijdt de auto nog duurzamer. Wij gaan graag met jou de uitdaging aan om het CO2 uitstoot van jouw elektrische auto zo klein mogelijk te maken, en waar kunnen we beter starten dan bij de elektriciteit? Natuurlijk kunnen we een laadpaal installatie verzorgen, die stroom van het net gebruikt. Geen probleem zelfs, onze installateurs installeren dagelijks laadpalen die aangesloten zijn op een meterkast. Wat ook mogelijk is en wellicht zelfs interessanter, is het zelf opwekken van de energie voor jouw auto. Gewoon met het gebruik van zonnepanelen met het hoogste rendement. Met een paar zonnepanelen verminder jij het gebruik van netstroom en benzine. Het is natuurlijk afhankelijk van het soort gebruik van de auto en het type auto welke installatie je nodig hebt. Onze vakkundige installateurs weten alles af van het rendement van onze zonnepanelen en het meest economische gebruik ervan. Vraag daarom een vrijblijvende offerte aan voor een laadpaal installatie en het plaatsen van zonnepanelen.

Laadpaal installatie in combinatie met opslag

Wanneer je een woning hebt waar al zonnepanelen geïnstalleerd zijn, is het mogelijk interessant om een opslag te installeren bij de laadpaal. Ieder huishouden heeft zijn piek en daluren in het verbruik, maar natuurlijk ook in het opwekken van de zonne-energie. Overdag zijn we veelal van huis en verbruiken we dus weinig energie. De zonnepanelen wekken juist gedurende de dag energie op. De energie die opgewekt wordt, maar niet verbruikt stroomt het netwerk op en kan zo gebruikt worden door bijvoorbeeld de buurman. Op het moment dat jij aan het einde van de middag thuiskomt en je de auto aan wilt sluiten op de laadpaal, gebruik je hoogstwaarschijnlijk netstroom om je auto op te laden. De zon schijnt immers alleen in de zomermaanden nog na zes uur. Door bij een laadpaal installatie ook een opslag toe te voegen, sla je de ongebruikte zonne-energie van de middag op en gebruik je deze stroom om in de avond de auto op te laden. Ben je wel een voorstander van het energie opwekken voor anderen? Dan kan dit nog steeds, je opslag kan zo groot of zo klein zijn als jij wilt. Wij installeren het gemakkelijk allemaal tegelijkertijd en geheel naar jouw wensen.

Duurzame laadpaal installatie

Wij snappen dat je met een elektrische auto mee wilt bijdragen aan een beter milieu. Solar Evolution werkt als bedrijf hard om de Nederlandse consument te helpen met een investering in groene energie. Alleen het plaatsen van slimme installaties zoals een laadpaal of zonnepaneel op zich, vinden wij niet genoeg. Wij compenseren daarom al onze geproduceerde CO2 uitstoot. Trees for All plant ter compensatie bomen in ontwikkelingslanden. Met het planten van de bomen helpt Trees for All met het verbeteren van de leefomstandigheden voor de lokale bevolking en het verbeteren van de CO2 opname door bomen. Bomen in de tropen groeien een stuk sneller dan in bijvoorbeeld Europa, zo helpen we de lokale bevolking, de CO2 opname, de duurzaamheid van ons bedrijf én de verkleining van jouw CO2 afdruk. Samen naar een groene wereld!

Solar Evolution

Wij van Solar Evolution helpen je graag bij het vinden van de juiste laadpaal opties voor jouw auto en woning. Neem vrijblijvend contact op voor advies op maat.

 

Get in touch

De veiligste groene investering met het hoogste rendement
Laat je gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!