Zonnepanelen kopen Noord Holland.
 
 

Zonnepanelen kopen in Noord-Holland

Wil jij voor jouw huis in Noord-Holland zonnepanelen kopen? Dan is dat een goed idee! Niet alleen draag je bij aan een groenere wereld. Jouw woning of bedrijfspand staat ook nog eens in een provincie met een van de meeste zonuren van Nederland. Onze kwaliteit zonnepanelen en professionele installatie verzekeren je al van een hoog rendement, maar een extra zonnetje helpt natuurlijk altijd! Zonnepanelen kopen voor Noord-Holland doe je dan ook veilig en betrouwbaar bij Solar Evolution. Onze gecertificeerde installateurs weten precies hoe ze jou kunnen helpen de juiste opstelling zonnepanelen te kiezen, voor het hoogste rendement. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg, en werken vol enthousiasme aan het verduurzamen van jouw huis. Samen maken we de wereld een stukje groener en een stukje duurzamer.

Aantal zonuren in Noord-Holland

Het KNMI berekent elke tien jaar de langjarige gemiddelden uit op het gebied van klimaat. Zo zijn er allemaal kaartjes van Nederland, waarin te zien is hoeveel zonuren, regenachtige dagen of vrieskou er in de afgelopen jaren is geweest. Op deze kaartjes is te zien dat Noord-Holland steeds meer terrein wint op het gebied van de meeste zonuren. Heerlijk voor wanneer je graag in de tuin of op het terras zit, maar voor wie interesse heeft om zonnepanelen in Noord-Holland te kopen is het zeker gunstig! Meer zonuren en warmere zomers en winters hebben we natuurlijk onder andere te danken aan de opwarming van de aarde. Het is daarom een goed idee om de opwarming tegen te gaan, door jouw huishouden van groene zonne-energie te voorzien. Dan maak je optimaal gebruik van de extra zonuren én help je de aarde door jouw CO2 voetafdruk te verkleinen. Als dat geen zonnig idee is?

Wanneer leveren zonnepanelen stroom?

Zonnepanelen produceren bij daglicht stroom. Dat betekent dat ook bij regenachtig en bewolkt weer er energie opgewekt wordt, maar zonnepanelen heten niet voor niets zonnepanelen. Zonnepanelen wekken nu eenmaal veel meer stroom op wanneer er geen bewolking is, en er een lekker zonnetje schijnt. Het aantal zonuren in een provincie of gemeente helpt bij het maken van een schatting van het te verwachte rendement van de te kopen zonnepanelen. Het totale daglicht per jaar wordt ook wel instraling genoemd, deze informatie wordt door de KNMI netjes elke maand op de website gepubliceerd. Handig om te berekenen wat jouw mogelijke rendement kan zijn. Onze adviseurs helpen je graag met het maken van een juiste schatting.

Hoe meer zon, hoe beter?

Dat is helaas ook weer niet het geval. Het Nederlandse klimaat is ideaal voor de zonnepanelen, omdat onze zomers over het algemeen geen tropische vormen aannemen. Zon is prettig maar tropische omstandigheden zijn niet ideaal, zonnepanelen genereren namelijk minder energie wanneer ze te warm worden. Daarom is het zo belangrijk om gebruik te maken van goede kwaliteit zonnepanelen. Hoe beter de kwaliteit, hoe meer rendement. Dat geldt overigens ook voor de installatie. Je kunt de allernieuwste zonnepanelen hebben van de hoogste kwaliteit, maar als ze op de verkeerde plek en niet correct aangesloten zijn, creëer je nog steeds niet het hoogste rendement. Uiteindelijk is het doel natuurlijk om zowel je co2 voetafdruk te verkleinen, als je energierekening. Ons team van vakkundige installateurs helpt je graag bij het berekenen van de besparingen voor jouw huis door zonnepanelen. Neem gerust contact met ons op, of vraag een vrijblijvende offerte aan.

 

Get in touch

De veiligste groene investering met het hoogste rendement
Laat je gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!